- 35 Min
Saftige kjøttboller med fetaost & spinat
- 4 Porsjoner
- Smør / ghee
- 400 gr kjøttdeig
- 1 løk (finkakket)
- 2 fedd hvitløk (finkakket)
- fetaost (terninger)
- 1 pose spinat (stor)
- 1 egg
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 ts hvitløkspepper
- Bittelite dryss cayennepepper
- 1 håndfull fersk dill
- 1 håndfull fersk persille
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 200 grader.
Steg 2 – Ha løk, hvitløk og 2 ss smør i stekepanna og fres løken godt opp.
Steg 3 – Ha deretter i spinat og rør den godt inn i løkblandingen.
Steg 4 – I en annen bolle har du i kjøttdeig, spinat, løkblanding og fetaost terningene å blander godt.
Steg 5 – Ha så i hakket persille, dill og 1 pisket egg, rør godt om.
Steg 6 – Ha bakepapir på et stekebrett og forme deigen til kjøttboller.
Steg 7 – Her velger du størrelsen selv, hva du liker best. Stek kjøttbollene på lav temperatur på stekepanna først (dette for å få en crispy skorpe) og sett de i stekeovn i 10-15 minutter avhengig av størrelse
Her er mulighetene mange. Du kan knaske på disse alene…evt dyppe de i salsa eller rømme med en god salat til. Evt ha de til tacofyll, ha de som topping på Pizza…igjen, mulighetetne er mange…så her er det bare å finne sin favoritt.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post