Mer overskudd Friskere fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Saftige kjøttboller med fetaost & spinat

Her har vi saftige kjøttboller som er snadder å kose seg med.

Oppskrift fortsetter etter annonse

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Spis deg ned i vekt og til mer energi med en av våre kostholdsplaner.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med en av våre kostholdsplaner.

Porsjoner: 4

Ingredienser:

  • Smør / ghee
  • 400 gr kjøttdeig
  • 1 løk (finkakket)
  • 2 fedd hvitløk (finkakket)
  • fetaost (terninger)
  • 1 pose spinat (stor)
  • 1 egg
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts hvitløkspepper
  • Bittelite dryss cayennepepper
  • 1 håndfull fersk dill
  • 1 håndfull fersk persille

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 200 grader.

Steg 2 – Ha løk, hvitløk og 2 ss smør i stekepanna og fres løken godt opp.

Steg 3 – Ha deretter i spinat og rør den godt inn i løkblandingen.

Steg 4 – I en annen bolle har du i kjøttdeig, spinat, løkblanding og fetaost terningene å blander godt.

Steg 5 – Ha så i hakket persille, dill og 1 pisket egg, rør godt om.

Steg 6 – Ha bakepapir på et stekebrett og forme deigen til kjøttboller.

Steg 7 – Her velger du størrelsen selv, hva du liker best. Stek kjøttbollene på lav temperatur på stekepanna først (dette for å få en crispy skorpe)  og sett de i stekeovn i 10-15 minutter avhengig av størrelse

Her er mulighetene mange. Du kan knaske på disse alene…evt dyppe de i salsa eller rømme med en god salat til. Evt ha de til tacofyll, ha de som topping på Pizza…igjen, mulighetetne er mange…så her er det bare å finne sin favoritt.

 

Del dette innlegget

Lik oss på Facebook

Abonner på nyhetsbrev

Vi sender ut ukentlige nyhetsbrev som inkluderer: tips og inspirasjon, samt nyttige lenker

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Del innlegget

Facebook

Twitter

E-post