Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Sesamfrørundstykker: Glutenfri og Lavkarbo-vennlig

Disse rundstykkene er en sunn og smakfull godbit. Med sin sprø skorpe og myke kjerne er de en glede for smaksløkene, samtidig som de er uten gluten, lavkarbo-vennlige og uten gjær.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

1,5 dl hvite sesamfrø
1,5 dl sorte sesamfrø
3 små egg
2 ss psylliumhusk
2 ts bakepulver
1 god klype salt
3 dl revet hvitost

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 180 grader.
  2. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.
  3. Tilsett egg og revet ost, og bland godt til en jevn deig.
  4. La deigen hvile i 10-15 minutter.
  5. Del deigen i ca. 6 like store deler og form dem til runde baller.
  6. Legg ballene på et stekebrett med bakepapir.
  7. Stek rundstykkene på nederste rille i ovnen i 12-15 minutter, eller til de er gyldne og gjennomstekte.
  8. Avkjøl rundstykkene på en rist før servering.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!