Sett sammen måltider helt enkelt

Du trenger ikke spise det samme til hvert måltid

Et av det vanligste problemet etter å ha forandre kostholdet er: hva skal jeg spiser? Plutselig må du begynne med nye måltider og sammensetninger av mat som du ikke er vendt med. Brød med jordbærsyltetøy og høykarbo middager holder ikke lengre.

Den gode nyheten er at det ikke er vanskelig å piske opp deilige sunne måltider, bare med en håndfull ingredienser og uten fancy kjøkkenutstyr. Vi skal vise deg en enkel måte å lage mat på, for å fjern enhver bekymring eller angst du har for hva og hvordan du skal spise. Du vil oppdage at med en enkel liste over matvarer vil du kunne lage nok unike måltider til og aldri spise det samme måltidet to ganger. Selvfølgelig vil du finne dine favoritter å spise det oftere, vi mennesker elsker tross alt vaner.

Her skal vi gå gjennom hvordan du:

  • Setter sammen sunne måltider.
  • Tilberede måltider på best mulig vis.
  • Bør skaffe maten fra.

Følger du disse 3 stegene er du garantert måltider som gir deg den riktige og beste energien. Det er viktig at du leser alle innleggene. Dropper du for eksempel innlegget om tilbeding og koker i hjel maten, er det nesten bortkastet å kjøpe mat av god kvalitet.

Helse