Sitron krydret kveite med grønt og fersk dill

Herlig fiskemiddag som gjør det enkelt og spennende å spise mer fisk,
  • 150g Kveite
  • 25g Aspargesbønner
  • 25g rødkål i dette tilfellet.
  • 50g Alfaspirer
  • 50g Smør
  • Litt sitron
  • Litt sitronpepper

Steg 1 – Start med å varme opp fisken, aspargesbønner og evt rødkål i stekepanne på lav temperatur med en god desj smør.

Steg 2 – Kle tallerken med Grønnsaksspirer.

Steg 3 – Ha så over på tallerken asparges og kål og fisken på toppen.

Steg 4 – Bruk stekesmøret og ha over fisken og evt pynte med en liten bit av fersk dill.

Steg 5 – Evt kan du blande sitron, sitronpepper, en klype fersk dill og smør i en liten bolle og server sammen med fisken.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.