Kjøtt fra deilig norsk lam som har fått beitet på fjellet er noe av det beste jeg vet. Lam har en nærmest perfekt ratio mellom omega 3 og 6 fettsyrer og det er lett å få tak i norsk av god kvalitet. Dette er en enkel og god middag som ikke tar for lang tid å lage. Serveres med friske grønnsaker, godt med fett og smakfullt krydder. Du kan også bruke blomkålris til denne retten.
- Vanskelighetsgrad: Enkel
- Tid: 20-40 minutter
- Porsjoner: 1
Ingredienser
- 150g Kveite
- 25g Aspargesbønner
- 25g rødkål i dette tilfellet.
- 50g Alfaspirer
- 50g Smør
- Litt sitron
- Litt sitronpepper

Start med å varme opp fisken, aspargesbønner og evt rødkål i stekepanne på lav temperatur med en god desj smør.

Kle tallerken med Grønnsaksspirer.

Ha så over på tallerken asparges og kål og fisken på toppen.

Bruk stekesmøret og ha over fisken og evt pynte med en liten bit av fersk dill.

Evt kan du blande sitron, sitronpepper, en klype fersk dill og smør i en liten bolle og server sammen med fisken.