Spicy kjøttboller i tomatsaus

Spicy kjøttboller i tomatsaus

Om du ønsker noe mindre kjøttboller og har igjen rester, er det genialt og oppbevare i frysen til en annen gang.

Ingredienser

  • 2 kjøttdeiger
  • 2 store egg
  • 1 desj fløte
  • 1 dl mandelmel
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 2 ss fersk persille
  • 1 dl permesan
  • Moste tomater til saus.

Bland alle ingredienser i en bolle og rør godt slik at alt blandes godt.

Form deigen til kjøttboller ved hjelp av en skje.

Kjøttbollene stekes på stekepannen på medium varme til de er gylden og fine.

Ha så over hakkede tomater og tilsett så en desj eller to med fløte og tilslutt ønsket krydder. Selv har jeg brukt oregano og timian.

Stek til det bobler på ene siden og snu.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter