Spicy kjøttboller i tomatsaus
Om du ønsker noe mindre kjøttboller og har igjen rester, er det genialt og oppbevare i frysen til en annen gang.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Middels
- 50 Min
- 5 Porsjoner
Ingredienser:
- 2 kjøttdeiger
- 2 store egg
- 1 desj fløte
- 1 dl mandelmel
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 2 ss fersk persille
- 1 dl permesan
- Moste tomater til saus.
Slik gjør du:
Steg 1 – Bland alle ingredienser i en bolle og rør godt slik at alt blandes godt.
Steg 2 – Form deigen til kjøttboller ved hjelp av en skje.
Steg 3 – Kjøttbollene stekes på stekepannen på medium varme til de er gylden og fine.
Steg 4 – Ha så over hakkede tomater og tilsett så en desj eller to med fløte og tilslutt ønsket krydder. Selv har jeg brukt oregano og timian.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.