Spicy kjøttboller i tomatsaus

Om du ønsker noe mindre kjøttboller og har igjen rester, er det genialt og oppbevare i frysen til en annen gang.
  • 2 kjøttdeiger
  • 2 store egg
  • 1 desj fløte
  • 1 dl mandelmel
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 2 ss fersk persille
  • 1 dl permesan
  • Moste tomater til saus.

Steg 1 – Bland alle ingredienser i en bolle og rør godt slik at alt blandes godt.

Steg 2 – Form deigen til kjøttboller ved hjelp av en skje.

Steg 3 – Kjøttbollene stekes på stekepannen på medium varme til de er gylden og fine.

Steg 4 – Ha så over hakkede tomater og tilsett så en desj eller to med fløte og tilslutt ønsket krydder. Selv har jeg brukt oregano og timian.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.