Kraftmat.no

Spicy kjøttboller i tomatsaus

Om du ønsker noe mindre kjøttboller og har igjen rester, er det genialt og oppbevare i frysen til en annen gang.

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!

Ingredienser

  • 2 kjøttdeiger
  • 2 store egg
  • 1 desj fløte
  • 1 dl mandelmel
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 2 ss fersk persille
  • 1 dl permesan
  • Moste tomater til saus.

Slik gjør du

Steg 1 – Bland alle ingredienser i en bolle og rør godt slik at alt blandes godt.

Steg 2 – Form deigen til kjøttboller ved hjelp av en skje.

Steg 3 – Kjøttbollene stekes på stekepannen på medium varme til de er gylden og fine.

Steg 4 – Ha så over hakkede tomater og tilsett så en desj eller to med fløte og tilslutt ønsket krydder. Selv har jeg brukt oregano og timian.

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!