- Middels
- 30 Min
Spinat & blomkålgryte med kylling og en frisk salat
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.
Porsjoner: 3
Ingredienser:
- Smør / Ghee
- 1 blomkål
- 1 pose spinat (stor)
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- revet ost
- 2 ss rømme
- 1 ts salt
- 1 ts pepper mix
- Kyllinglår
- Salat
Slik gjør du:
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til ca 180 grader.
Steg 2 – Skjær opp blomkål i biter og sett den på kok i ett par minutt.
Steg 3 – Brune hakket løk og hvitløk og en klatt smør på stekepannen
Steg 4 – Hell så i spinat og la disse surre godt sammen.
Steg 5 – Når blomkål er ferdig oppkokt, heller du av vannet og har den så over i en foodprosessor sammen med en klatt smør og 2 ss rømme , salt og pepper.
Steg 6 – Hell så blomkålen over i stekepannen sammen med spinat, løkblandingen og ett dryss ost og bland det hele godt sammen.
Steg 7 – Hell så blandingen over i en ildfast form med ett dryss ost på toppen.
Steg 8 – Stekes i stekeovn til den er fin og gylden på toppen. Ca 10 min, avhengig av ovn.
Pynt med fersk dill på toppen (Va
Serveres med kyllinglår og en salat bestående av friske grønsaker, det du liker!