Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Spinat & blomkålgryte med kylling og en frisk salat

Her har vi en smakfull, sunn og hærlig blomkålgryte som passer sammen med så mangt. Her har jeg valgt å bruke den sammen med kylling og en frisk og enkel salat.
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 3

Ingredienser:

  • Smør / Ghee
  • 1 blomkål
  • 1 pose spinat (stor)
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • revet ost
  • 2 ss rømme
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper mix
  • Kyllinglår
  • Salat

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til ca 180 grader.

Steg 2 – Skjær opp blomkål i biter og sett den på kok i ett par minutt.

Steg 3 – Brune hakket løk og hvitløk og en klatt smør på stekepannen

Steg 4 – Hell så i spinat og la disse surre godt sammen.

Steg 5 – Når blomkål er ferdig oppkokt, heller du av vannet og har den så over i en foodprosessor sammen med en klatt smør og 2 ss rømme , salt og pepper.

Steg 6 – Hell så blomkålen over i stekepannen sammen med spinat, løkblandingen og ett dryss ost og bland det hele godt sammen.

Steg 7 – Hell så blandingen over i en ildfast form med ett dryss ost på toppen.

Steg 8 – Stekes i stekeovn til den er fin og gylden på toppen. Ca 10 min, avhengig av ovn.

Pynt med fersk dill på toppen (Va

Serveres med kyllinglår og en salat bestående av friske grønsaker, det du liker!

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.