Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Sprø Ost- og Bacontoppet Kyllingfilet

Nyt denne deilige og sprø kyllingmiddagen, surret med smeltet ost og sprøtt bacon, en proteinrike middagen som er rik på sunne fettsyrer og smak!
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 2 renskårne kyllingfileter
  • Avokado- eller olivenolje
  • Krydder etter ønske
  • 100 g revet ost
  • 4 skiver stekt bacon

Fremgangsmåte

  1. Pensle kyllingfiletene med olje og krydre etter ønske.
  2. Stek kyllingfiletene og baconet i en stekepanne til kyllingen er gjennomstekt og baconet er sprøtt, ca. 15 minutter.
  3. Når kyllingen er ferdig stekt, legg på et lag med revet ost og legg et lokk over stekepannen slik at osten smelter.
  4. Ha det ferdig stekte baconet i en liten bolle slik at fettet kan renne av.
  5. Server kyllingfiletene på en seng av ønsket salat, og pynt med baconbitene.
  6. Nytes med en god porsjon grønnsaker, som spinat med nøtter, fetaost og perletomater.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!