Kraftmat.no

Sprø Taco i Rødkål

Knasende Taco i rødkål er en spennende vri på den klassiske tacoopplevelsen. Ved å bruke rødkål som et alternativ til tortillalefser, får du en frisk og sprø tekstur som komplementeres perfekt av en fargerik blanding av grønnsaker, krydret kjøttdeig og revet ost. En smaksrik og sunnere måte å nyte taco på!

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 1 middels rødkål
  • 1 hode crispsalat
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 grønn paprika
  • 2 røde tomater
  • 2 gule tomater
  • 1 agurk
  • 400 g kjøttdeig
  • Revet ost etter smak
  • Taco krydder (hjemmelaget eller ferdigkjøpt)

Slik gjør du

  1. Brun kjøttdeigen i en stekepanne og tilsett taco krydder etter smak.
  2. La blandingen putre på svak varme i ca. 10 minutter.
  3. Riv av blader fra rødkålen og vask dem grundig.
  4. Hakk opp alle grønnsakene (paprika, tomater, agurk) og crispsalaten.
  5. Fyll rødkålbladene med kjøttdeigblandingen og de hakkede grønnsakene.
  6. Topp med revet ost og server gjerne med rømme, salsa og guacamole.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!