Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Sprø Taco i Rødkål

Knasende Taco i rødkål er en spennende vri på den klassiske tacoopplevelsen. Ved å bruke rødkål som et alternativ til tortillalefser, får du en frisk og sprø tekstur som komplementeres perfekt av en fargerik blanding av grønnsaker, krydret kjøttdeig og revet ost. En smaksrik og sunnere måte å nyte taco på!
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 1 middels rødkål
  • 1 hode crispsalat
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 grønn paprika
  • 2 røde tomater
  • 2 gule tomater
  • 1 agurk
  • 400 g kjøttdeig
  • Revet ost etter smak
  • Taco krydder (hjemmelaget eller ferdigkjøpt)

Fremgangsmåte

  1. Brun kjøttdeigen i en stekepanne og tilsett taco krydder etter smak.
  2. La blandingen putre på svak varme i ca. 10 minutter.
  3. Riv av blader fra rødkålen og vask dem grundig.
  4. Hakk opp alle grønnsakene (paprika, tomater, agurk) og crispsalaten.
  5. Fyll rødkålbladene med kjøttdeigblandingen og de hakkede grønnsakene.
  6. Topp med revet ost og server gjerne med rømme, salsa og guacamole.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!