Sprøstekt lårfilet med dipp

Sprøstekt lårfilet med dipp

Beskrivelse

Denne retten er fantastisk. En smakfull og sprøstekt kyllingrett, med en dipp som smelter på tungen.
Om du er glad i kylling så må du prøve denne!
Bruk gjerne #kesiameyer om du lager noe fra bloggen og legger ut bilder.

Oppskrift

  • 1 pakke lårfilet (500g)
  • 1 egg
  • 1,2 dl Griljermel (for vanlig versjon)
  • 1,2 dl mandelmel (for glutenfri versjon)
  • 1,5 dl usøtet kokonøtt
  • 1 ts paprika pulver
  • 0,5 ts cayenne pepper
  • 0,5 ts chilli pulver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • Saus:
  • 1 dl sennep1 dl lønnesirup
  • 2 ss lett majones

Slik gjør du

  • Ta ovnen på 200grader.
    Bland krydder, mandelmel og kokosnøtt sammen. Pisk egg i egen bolle. Dypp så kjøttet først i egg og rull i krydderblandingen. Legg på et brett med bakepapir og stek i ca. 20 min, men snu kyllingen etter 10 minutter.
    Bland sausen sammen i en liten bolle. Dypp kyllingen oppi når du spiser.
    Server gjerne med salat eller stekte poteter.

    Håper det smaker.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Kanskje du også liker