Squashgetti bolognese

Squashgetti bolognese

Tradisjonell spagetti bolognese er en sikker vinner på middagsbordet. Dessverre så kan spagettien sende blodsukkeret ditt ut på en liten berg og dalbane-tur, i tillegg er det mange som ikke tåler gluten.

Her kommer en litt sunnere variant av retten. Den er næringsrik og holder deg mett lenge. I tillegg holder den blodsukkeret stabilt slik at du ikke trenger å oppleve «oksehunger» og cravings på kveldstid.

Ingredienser

  • 1 finhakket løk
  • 1 pakke kjøttdeig
  • 1 pakke hakket tomat
  • 2 ss tomatpuré
  • 4 ss gelatinrik kraft (kan sløyfes, men du får bedre smak og en bedre næringsprofil på retten om du har det med).
  • 2 ss oregano (gjerne fersk om du får tak i).
  • Salt & pepper
  • 2 squash (av typen zucchini)

Bruk en «spiralizer» til å spiralisere squashene. Legg i en sil og strø over 2 ss salt. La det stå i 15-30 minutter slik at vannet trekkes ut. I mellomtiden lager du kjøttblandingen:

Stek finhakket løk i smør eller ghee. La det surre på middels varme i 5-10 minutter.

Ha oppi kjøttdeigen og brun den sammen med løken.

Når kjøttdeigen er brunet har du oppi resten av

  1. ingrediensene: Hakket tomat, tomatpuré, kraft og oregano. Kok opp og smak til med salt og pepper.

Så lager du ferdig squashgettien. Vri den forsiktig slik at du får ut mesteparten av vannet.

Kok opp en gryte med vann. Ha squashgettien oppi i 2-3 minutter så er det klar.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter

nyhetsbrev 
Motta Oppskrifter
Motta Helsetips
Motta Nyttige lenker

Skriv inn din e-post for å motta gratis nyhetsbrev

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Velkommen

Logg deg inn for å ta i bruk ditt medlemskap på kraftmat.no