Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Surdeigsbrød av spelt

Surdeigbakst kan høres komplisert ut, men sannheten er at det er veldig enkelt! Det er litt mer tidkrevende enn gjærbakst, men resultatet er verdt å vente på. Så er det skikkelig mestringsfølelse å få det til!
DEL

Porsjoner: 10

  • Surdeigsstarter
  • 500g siktet spelt mel
  • 500g sammalt speltmel
  • 6,5 dl vann
  • 1 ss salt
  • Litt ekstra fint mel

 

Relaterte

Flere oppskrifter

Lavkarbo Mini kjøttmuffins med sjampinjong...
Fylte avokado med kjøttdeig, grønnsaker...
Havregrøt med knasende nøtteblanding og...
Lavkarbo & glutenfri pizza på...
Saftige kjøttboller med fetaost &...
Spinat & blomkålgryte med kylling...

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.