Beskrivelse:
Her et et smell av en en herlig Tacogryte!
Oppskrift:
Tid: ?? minutter
Porsjoner: ?? personer
Ingredienser:
- 1 kjøttdeig
- 1 boks hakkede tomater
- Rød og grønn chilli
- Rød, gul og grønn paprika
- Revet ost
- 1 blomkål
- 1 Løk
- 1 Rødløk
- 4 egg
- Krydder etter ønske

SLIK GJØR DU:
- Start med å forvarme stekeovn til 200 grader.
- Blomkål vaskes og rives til ris ved hjelp av ett rivjern.
- Brun kjøttdeig på stekepannen i litt olivenolje.
- Ha så i hakket løk og rødløk.
- Ha så i hakket chilli og paprika i alle farger
- Ha i ønsket krydder, evt Tacokrydder. Selv liker jeg å lage mitt eget Tacokrydder ved hjelp av cayennepepper, chilipulver, paprikapulver, løk og hvitløks pulver, oregano, salt og pepper
- Tilsett så hakkede tomater og blomkålris.
Dersom du vil ha sausen tynnere eller tykkere, så justerer du bare med mengde hakkede tomater.
Mens dette surrer i pannen på medium temperatur, klekker du eggene i en bolle og pisker dem godt sammen.
- Hell så egge blandingen over kjøttet og blant godt sammen.
- Ha så kjøttblandingen over i en ildfast form og strø litt revet ost på toppen.
- Stekes i ovn til osten er smeltet og er gyllen og fin.
Serveres rykende varm gjerne med en frisk salat, rømme og salsa.