Steg 1 – Start med Ã¥ forvarme stekeovn til 200 grader.
Steg 2 – BlomkÃ¥l vaskes og rives til ris ved hjelp av ett rivjern.
Steg 3 – Brun kjøttdeig pÃ¥ stekepannen i litt olivenolje.
Steg 4 – Ha sÃ¥ i hakket løk og rødløk.
Steg 5 – Ha sÃ¥ i hakket chilli og paprika i alle farger
Steg 6 – Ha i ønsket krydder, evt Tacokrydder. Selv liker jeg Ã¥ lage mitt eget Tacokrydder ved hjelp av cayennepepper, chilipulver, paprikapulver, løk og hvitløks pulver, oregano, salt og pepper
Steg 7 – Tilsett sÃ¥ hakkede tomater og blomkÃ¥lris.
Steg 8 – Hell sÃ¥ egge blandingen over kjøttet og blant godt sammen.
Steg 9 – Ha sÃ¥ kjøttblandingen over i en ildfast form og strø litt revet ost pÃ¥ toppen.
Steg 10 – Stekes i ovn til osten er smeltet og er gyllen og fin.
Serveres rykende varm gjerne med en frisk salat, rømme og salsa.