Tacogryte med fersk chilli og salat

Her et et smell av en en herlig Tacogryte!
  • 1 kjøttdeig
  • 1 boks hakkede tomater
  • Rød og grønn chilli
  • Rød, gul og grønn paprika
  • Revet ost
  • 1 blomkål
  • 1 Løk
  • 1 Rødløk
  • 4 egg
  • Taco spice mix krydderblanding

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 200 grader.

Steg 2 – Blomkål vaskes og rives til ris ved hjelp av ett rivjern.

Steg 3 – Brun kjøttdeig på stekepannen i litt olivenolje.

Steg 4 – Ha så i hakket løk og rødløk.

Steg 5 – Ha så i hakket chilli og paprika i alle farger

Steg 6 – Ha i ønsket krydder, evt Tacokrydder. Selv liker jeg å lage mitt eget Tacokrydder ved hjelp av cayennepepper, chilipulver, paprikapulver, løk og hvitløks pulver, oregano, salt og pepper

Steg 7 – Tilsett så hakkede tomater og blomkålris.

Steg 8 – Hell så egge blandingen over kjøttet og blant godt sammen.

Steg 9 – Ha så kjøttblandingen over i en ildfast form og strø litt revet ost på toppen.

Steg 10 – Stekes i ovn til osten er smeltet og er gyllen og fin.

Serveres rykende varm gjerne med en frisk salat, rømme og salsa.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.