Kraftmat.no

Terte med spirulinakrem og friske bær

Denne lavkarbo-vennlige oppskriften vil være en hit for alle som ønsker å nyte en deilig dessert uten å gå på akkord med kostholdet sitt.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

Mandelbunn:

400 g mandelmel
120 g Sukrin (eller annen lavkarbo-søtning)
1 ts salt
150 g smør

Spirulina-krem:

300 g nøytral kremost
100 g Sukrin (eller annen lavkarbo-søtning)
1 ts salt
100 ml fløte
2 ss spirulinapulver

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 160 grader Celsius.
  2. Bland mandelmel, Sukrin og salt i en bolle.
  3. Smelt smøret og bland det grundig inn i den tørre blandingen.
  4. Trykk deigen jevnt utover en stor terte- eller paiform.
  5. Stek bunnen på nederste rille i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller til den er gyllenbrun.
  6. La bunnen avkjøles på en rist.

 

For spirulina-kremen:

  1. Varm kremosten i mikrobølgeovnen i ca. 30-40 sekunder for å mykne den.
  2. Tilsett Sukrin, salt og fløte, og rør godt til blandingen er jevn.
  3. Tilsett spirulinapulver og fortsett å røre til kremen har ønsket konsistens og farge.
  4. Smør den avkjølte mandelbunnen med spirulina-kremen og pynt med friske bær etter ønske

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!