Kraftmat.no

Torsk på seng av bønner, spirer og bacon

Denne fiske-middagen kombinerer saftig torskefilet med sprø bacon og en seng av næringsrike grønnsaker, perfekt for en smakfull og sunn middagsopplevelse.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 2 stk torskefilet
  • Bønnespirer
  • Revet brokkoli
  • 100 g bacon
  • Krydder etter ønske (f.eks. sitronpepper)

Slik gjør du

  1. Begynn med å koke opp brokkoli til den er mørt.
  2. Krydre torskefiletene etter ønske, for eksempel med sitronpepper.
  3. Stek torsken til den er gylden og fin på toppen.
  4. Fres bønnespirer og bacon i godt smør på en stekepanne.
  5. Legg torskefiletene på tallerkenen og server dem på en seng av bønnespirer, bacon og revet brokkoli.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!