Beskrivelse
Jeg pleier ofte lage meg en salat. Det er enkelt å lage i tillegg til at man kan variere en god del. Tunfisk bruker jeg ofte da det er klart til bruk uten mer tilberedning og det inneholder en god del proteiner. Som tilbehør har jeg alltid fokus på at det skal være gode fettkilder. Grønnsakene variere fra hva jeg har tilgjengelig i kjøleskapet. Det er veldig greit å lage seg en salat, hvis kjøleskapet er fullt av rester. Og man kan nesten spise så mye man vil av grønnsaker, så mengden tenker jeg sjelden over.
Oppskrift
- Tid: 10 minutter
- Porsjoner: 1 personer - ( Ca 500 Kcal
- Ingredienser:
- 130 gram tunfisk (kan byttes med kylling)
- 40 gram fetaost
- 20 gram olivenolje
- 10 gram gresskarkjerner
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensen i en bolle.
- Hell over olivenoljen
- Her kan man selvsagt variere med ulike grønnsaker. Hold deg til de som vokser over bakken.
- Ønsker man mer kalorier, tilsett fett som oliven, ost, nøtter eller avocado.