Mer overskudd Bedre fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Veien til god helse

Gjennom egenerfaring og studie vet vi at kraftmat er veien å gå for mange, om ikke til å bli helt frisk, så hvert fall til å bli bedre.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

På tide å prøve noe nytt

Du har sikkert brukt mye tid på din vei til bedring, mye av din tid har kanskje gått på å lese deg opp på informasjonen du har kommet over. Du har kanskje lest at mettet fett ikke er like farlig som alle skal ha det til, men du har avvist det. Ikke rart siden du har blitt fortalt hele livet hvor farlig det er. 

Sannheten er at vi aldri har spist mindre mettet fett enn hva vi gjør nå, likevel er andelen sykdommer liknet til inflammasjon aldri vært verre. 

Vi i kraftmat har selv vært der, helt til vi innså at et standard kosthold bidro til å gjøre oss syke. Aldri før har vi spist mer sukker, raffinerte karbohydrater, ferdigmat osv.. Er det kanskje her det ligger? Ikke bare ødelegger vi planeten, men også økosystemet som bor inni kroppen vår.

Mye av veien til en bedre livskvalitet ligger akkurat i hva du spiser. Kraftmat handler på mange måter om å gi kroppen det den så sårt trenger, og da spesielt tarmen. Over 70% av immunsystemet vårt ligger i tarmen? Da er det jo logisk å trekke den slutning at om ikke tarmene våre fungerer helt optimalt så gjør ikke resten av kroppen det heller.

Du har kanskje hørt om tarmhelse? Det er et uttrykk som er mye brukt disse dager. Mange har begynt å skjønne at for å oppnå god helse, så må helsen til tarmen også være bra. Så skal det sies at det er ikke alle som har problemer med tarm eller fordøyelsen, men faktum er at flere og flere nordmenn har det. Det kan være snakk om luft, luftsmerter, magevondt, forstoppelse eller oppblåsthet så tyder det på en tarmhelse som er i ubalanse. Selv har vi hatt IBS, fibromyalgi, ME, acne, diabetes og hormonubalanse, hvor kraftmat har hjulpet oss enormt.

Noen få av fordelene med å spise Kraftmat:

  • Du skal slippe å være sliten hele tiden
  • Få kontroll over søtsuget ditt
  • Du trenger ikke være oppblåst
  • Slutt på uren hud
  • Ingen flere dumme slankekurer, men et kosthold som varer og fungerer
  • Du trenger ikke straffe deg selv eller ha dårlig samvittighet for å ikke strekke til
  • Få energien tilbake og trives i din kropp
  • Du får innsikt i og forståelse over at tarmen og god fordøyelse er nøkkelen til god helse, velvære og vektnedgang

Dette er alle fordel vi og mange med oss har hatt av å endre til et kosthold som fjerner problemmaten. Om du vil lære mer om et slik kosthold kan du stare her: Hovdan komme i gang med kraftmat.

Del Innlegget

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Abonner på nyhetsbrev

Vi sender ut ukentlige nyhetsbrev som inkluderer: tips og inspirasjon, samt nyttige lenker

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.