Steg 1 – Putt kyllingføttene i en stor panne og bruk 3 liter vann per 1 kg råvare. hell så i ca 1 ss med salt og sett på laveste tematur.
Steg 2 – Kyllingføttene skal nå koke i 12-24 timer med lokk for å trekke ut mineralene fra beinmargen.
Steg 3 – Noen timer før kyllingføttene er ferdigkokt kutter du opp grønnsakene og har de oppi. Grønnsakene vil berike smaken og sørge for enda flere gunstige mineraler. Jeg bruker vanligvis 1 hel stangselleri, 2 løk og 1 hvitløk. Bruk litt urter for å gjøre det enda sunnere! Det er lurt å ha på viften disse siste timene for å unngå hvitløkslukt i hele huset, evt ikke bruk hvitløk.
Steg 4 – Etter 12-24 timer er kraften ferdig, og når den avkjøles vil den bli til gelé.
Du har nå kanskje den beste supermaten som finnes! Ekstremt rik på både kollagen og mineraler. Kraften kan enten fryses eller oppbevares i kjøleskapet i opp til 5 dager.
Råvarene du velger er viktig for å lage et sunt og naturlig produkt, jeg kjøper alltid økologisk! Jeg bruker kyllingføtter fordi dette er en av det rikeste kildene til kollagen, samtidig som det er mye billigere enn å kjøpe en hel kylling.
Du kan lage kraft fra bein av andre dyr som margbein fra okse, se: Styrk kroppen med kraft! – Hvordan koke kraft
Facebook-grupper bygger virkelig på fellesskap, noe som er er avgjørende for langvarig suksess.
Gratis og avmelding når som helst.