Å lange kraft er veldig enkelt! Det eneste du trenger å gjøre er å putte alle ingrediensene i en kasserolle og la de småkoker over 24 timer. Kraft er kjempe godt! Det kan brukes i forskjellige matretter eller nytes for seg selv. Det er også en svært god kilde til kollagen og viktige mineraler. Oppskrift og fremgangsmåte følger nedenfor.
Steg 1 – Putt kyllingføttene i en stor panne og bruk 3 liter vann per 1 kg rÃ¥vare. hell sÃ¥ i ca 1 ss med salt og sett pÃ¥ laveste tematur.
Steg 2 – Kyllingføttene skal nÃ¥ koke i 12-24 timer med lokk for Ã¥ trekke ut mineralene fra beinmargen.
Steg 3 – Noen timer før kyllingføttene er ferdigkokt kutter du opp grønnsakene og har de oppi. Grønnsakene vil berike smaken og sørge for enda flere gunstige mineraler. Jeg bruker vanligvis 1 hel stangselleri, 2 løk og 1 hvitløk. Bruk litt urter for Ã¥ gjøre det enda sunnere! Det er lurt Ã¥ ha pÃ¥ viften disse siste timene for Ã¥ unngÃ¥ hvitløkslukt i hele huset, evt ikke bruk hvitløk.
Du har nå kanskje den beste supermaten som finnes! Ekstremt rik på både kollagen og mineraler. Kraften kan enten fryses eller oppbevares i kjøleskapet i opp til 5 dager.
Råvarene du velger er viktig for å lage et sunt og naturlig produkt, jeg kjøper alltid økologisk! Jeg bruker kyllingføtter fordi dette er en av det rikeste kildene til kollagen, samtidig som det er mye billigere enn å kjøpe en hel kylling.