Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Hjemmelaget Granola med Friske Bær

Laget med en rekke sunne ingredienser, er denne granolaen både næringsrik og deilig.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

40 g hakkede mandler
40 g hakkede valnøtter
40 g usukret kokosflak
20 g sesamfrø
2 ss linfrø
2 ss chiafrø
1 ts kanel
1 ts vaniljeekstrakt
1/2 ts Himalayasalt
1 stor eggehvite
0,2 dl smeltet kokosolje
Friske bær (f.eks. jordbær, blåbær, bringebær)
Gresk yoghurt
Peanøttsmør

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 150 grader Celsius.
  2. Legg bakepapir på en bakeplate og spray med litt bakefett.
  3. I en stor bolle blander du sammen alle nøttene, kokosflakene, sesamfrøene, linfrøene og chiafrøene.
  4. Tilsett kanel, vaniljeekstrakt og Himalayasalt. Bland godt.
  5. I en annen bolle pisker du eggehviten og tilsetter smeltet kokosolje. Rør godt.
  6. Hell eggehviteblandingen over nøtteblandingen og bland til alt er jevnt fordelt og fuktet.
  7. Fordel blandingen jevnt utover bakeplaten.
  8. Stek granolaen på nederste rille i ovnen i ca. 15-20 minutter, eller til den er gylden og crispy. Pass på den underveis for å unngå at den blir brent.
  9. Server granolaen med friske bær, en skje gresk yoghurt og en rikelig mengde peanøttsmør.
  10. Nyt denne deilige og næringsrike granolaen som en perfekt start på dagen!
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!