Mer overskudd Bedre fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Sukker og glutenfrie hamburgerbrød

Disse sukker og glutenfrie hamburgerbrødene er genial å ha i fryseren og ta opp etter hvert som ¨burgerlysten¨ melder seg.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ingredienser:

  • 60 gr mandel mel
  • 30 gr kokos mel
  • 60 gr sorghum mel
  • 30 gr tapioka mel
  • 50 gr linfrø mel
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 ts løk pulver
  • 1/2 ts hvitløk pulver
  • 4 toppede ss psyllium husk
  • 1/2 ts bakepulver
  • 5 eggehviter
  • 1 helt egg
  • 1 ts salt
  • 2 ts eplesider eddik
  • 1 1/2 dl kokt og avkjølt vann
  • Sesamfrø til topping.

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

Steg 2 – Bland så alt det tørre i en bolle.

Steg 3 – Tilsett så eplesidereddik.

Steg 4 – Ha så i piskede eggehviter etterfulgt av vannet og bland dette godt sammen

Steg 5 – Deigen formes så til baller i ønsket størrelse og legges på stekebrett med bakepapir i bunnen.

Steg 6 – Klapp de så litt på toppen til du har størrelse og form på brødene.

Steg 7 – Stekes 10-12 minutter på nederste rille i ovnen (avhengig av ovn).

Del Innlegget

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Abonner på nyhetsbrev

Vi sender ut ukentlige nyhetsbrev som inkluderer: tips og inspirasjon, samt nyttige lenker

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.