Sukker og glutenfrie hamburgerbrød
Disse sukker og glutenfrie hamburgerbrødene er genial å ha i fryseren og ta opp etter hvert som ¨burgerlysten¨ melder seg.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Middels
- 40 Min
- 8 Porsjoner
Ingredienser:
- 60 gr mandel mel
- 30 gr kokos mel
- 60 gr sorghum mel
- 30 gr tapioka mel
- 50 gr linfrø mel
- 2 ts bakepulver
- 1/2 ts løk pulver
- 1/2 ts hvitløk pulver
- 4 toppede ss psyllium husk
- 1/2 ts bakepulver
- 5 eggehviter
- 1 helt egg
- 1 ts salt
- 2 ts eplesider eddik
- 1 1/2 dl kokt og avkjølt vann
- Sesamfrø til topping.
Slik gjør du:
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.
Steg 2 – Bland så alt det tørre i en bolle.
Steg 3 – Tilsett så eplesidereddik.
Steg 4 – Ha så i piskede eggehviter etterfulgt av vannet og bland dette godt sammen
Steg 5 – Deigen formes så til baller i ønsket størrelse og legges på stekebrett med bakepapir i bunnen.
Steg 6 – Klapp de så litt på toppen til du har størrelse og form på brødene.
Steg 7 – Stekes 10-12 minutter på nederste rille i ovnen (avhengig av ovn).
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.