Sukker og glutenfrie hamburgerbrød

Disse sukker og glutenfrie hamburgerbrødene er genial å ha i fryseren og ta opp etter hvert som ¨burgerlysten¨ melder seg.
  • 60 gr mandel mel
  • 30 gr kokos mel
  • 60 gr sorghum mel
  • 30 gr tapioka mel
  • 50 gr linfrø mel
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 ts løk pulver
  • 1/2 ts hvitløk pulver
  • 4 toppede ss psyllium husk
  • 1/2 ts bakepulver
  • 5 eggehviter
  • 1 helt egg
  • 1 ts salt
  • 2 ts eplesider eddik
  • 1 1/2 dl kokt og avkjølt vann
  • Sesamfrø til topping.

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

Steg 2 – Bland så alt det tørre i en bolle.

Steg 3 – Tilsett så eplesidereddik.

Steg 4 – Ha så i piskede eggehviter etterfulgt av vannet og bland dette godt sammen

Steg 5 – Deigen formes så til baller i ønsket størrelse og legges på stekebrett med bakepapir i bunnen.

Steg 6 – Klapp de så litt på toppen til du har størrelse og form på brødene.

Steg 7 – Stekes 10-12 minutter på nederste rille i ovnen (avhengig av ovn).

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.